Tiden, en läkande vän?

Jag får ofta höra, det ni säkert också får höra att tiden läker alla såren. Men gör den det? Är tiden våran bästa vän i den mörka stunden då vi bara vill att allt ska försvinna, eller rättare sagt kan bara tiden gå snabbare nu. Men kan det inte vara så att tiden kan ta bort det fina i livet. En vän sa till mig en gång "han ser mig inte längre" kan det vara så att tiden tog honom med sig? 
Kommentarer
Fin blogg

Är så himla glad att du börjat blogga igen. Men vad är det jag läser? Fin text med väl valda ord men låter som att något trycker ner dig.
Älskar iaf hur du skriver och jag kan verkligen sätta in mig i den här texten. Det är som om du dragit ut orden ur munnen på mig.

Svar: Ibland tänker jag för mycket och kände att nu skriver jag av mig lite. Jag mår inte dålig på något sätt så. Är en helt vanlig 19 åring men problem som vilken annan som helst skulle ha. Kände bara att det var skönt och skriva ner och när man kan dela det med anda som du nu, kan se sig själv i texten. som sagt, det är bara tankar jag har över som mest konstigaste grejorna
Sofia Björk

2013-10-14 @ 01:19:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0