Nytt!

Direkt efter jobbet så for jag på expo och skulle kolla efter en duk att ha på köks bordet pga min fick nån stor fläck på sig som inte gick bort. Kom dock ut med en massa grejer förutom nån duk.. Jaja, får väl fara nån annanstans och kolla efter nån snygg duk, haha. Har iaf fått upp allt nu och känner mig mer än nöjd. Så mysigt att bara sitta i soffan och må. 
Helgen som kommer åker jag och Therese in till stan för att "fira" halloween hos Mimmi. Kommer förmodligen bli grymt jävla kul. Sen går vi nog vidare till nån fest eller så väljer vi krogen. Om inget av det duger så skulle vi dra festen hemma hos Mimmi. GRYMT TAGGAD!!!!   Söndag..

Då var det söndag igen. Kan inte säga annat än att min helg har varit toppen! Blev en ute kväll med Sagali och tror inte att vi varit så fulla å glada på länge. Var myckt folk på krogen. Vann på black Jack som jag aldrig spelat förut. Full proppad bil på vägen hem och sen väntade sängen. Dagen efter vakna jag inte förs vid 11 då bäckar klockan ringde (inte jag som ställer den en bakis dag) ryckte iaf upp mig och for till stallet. Senare blev det pizza och mys i soffan med Sagali och Tobias. Några filmer blev det på listan och en sen kväll. Idag har jag ridit och Therese har tagit lite bilder så dom kommer upp snart. Åkte ner till Viktoria och var barnvakt 1 timme och sen lite snack med henne om allt mellan himmel och gjord. Nu kallar då sängen innan jag ska upp och jobba 1 vecka. Sov gott alla! Vill ha helg!!

Sitter just nu på jobbet och inväntar att klockan ska gå lite snabbare så jag får åka hem. Å tack gode Gud för att det inte är dåligt före. Igår var det fruktansvärt att köra hem. Nog vill jag väl ha snö men var liv rädd igår för att ta diket. 
Just nu vill jag bara jul pynta men det är dock för tidigt. Älskar jul känslan och klä jul granen. Är som ett litet barn vid jul. 
Ha en fin onsdags kväll! 


Bra kväll!

Lördagen blev ju ganska underhållande. Blev lite väl på lyset men hade kul hela kvällen. Kom hem vid halv 3 och då låg Therese hemma hos mig. Jag agerade kock men fick även hjälp av min kära vän. Somnade ganska direkt och va upp med tuppen. Idag har vi bara legat framför tvn med pizza bredvid. Linnea kom även över och umgicks med oss. Ska dö framför tvn och förbereda mig för en jobb vecka. Nästa helg funderade vi på att gå på bio. Men vi ser väl. Vi hörs! 

Lördag!

Igår blev det mys framför tvn med Therese. Senare på kvällen så kom Linnea över och såg på skräckfilmer med oss. Va vaken i stort sätt hela natten innan jag somna i soffan framför tvn. Nu taggar jag upp till tusen. Mimmi är på väg hit och vi ska sminka och oss byta om för att senare gå till mamma och dricka vin och kolla på smink. Ha en bra lördag allesammans. 


Sista natten

Rast nu till kl 3 sen kör vi igång igen. Går av 06.48 så direkt hem och skalla kudden. Fredagen har jag inga planer alls på. Blir iaf att fara å rida fina habbis å sen funderar jag på att dra in till stan och se ruff riders. Är väldigt taggad på lördag då Erika kommer och ska visa smink för oss brudar. Blir lite vin och skit snack på det. Hörs när vi hörs! 

Höst!

Känner att jag har stängt av. Tar den lätta ut vägen och flyr lite från verkligheten. Behöver en paus. För övrigt så tog jag en pw på 5km i det fina höst vädret. Älskar verkligen hösten. Blev sen mage och ben pass när jag kom hem. Ligger nu i soffan och njuter av vindruvor innan jag far vidare på jobbet. Känner att vinden inte är med mig riktigt. Snart är denna månad över och vi går in i november. Längtar och hoppas den kan bjuda på något fantastiskt. Vi hörs! 


Att ge upp betyder inte att du är svag

Natt veckan är kommen och jag är mer än trött. Ska ut och gå med Therese och rensa lite tankar. Att bara ta en promenad med en god vän eller sitta på häst ryggen är min terapi. Vi har bestämt oss att vi inte ska dricka till helgen. Vi har gjort det varje helg nu sen länge tillbaka och vi har insett att det ungefär är samma visa varje gång. Det blir inte lika roligt längre, man vet redan vad som kommer att hända. Det känns som så iaf. 
Nu ska jag inte tråka ut er något mer. Ha en fin måndag! 

Tiden, en läkande vän?

Jag får ofta höra, det ni säkert också får höra att tiden läker alla såren. Men gör den det? Är tiden våran bästa vän i den mörka stunden då vi bara vill att allt ska försvinna, eller rättare sagt kan bara tiden gå snabbare nu. Men kan det inte vara så att tiden kan ta bort det fina i livet. En vän sa till mig en gång "han ser mig inte längre" kan det vara så att tiden tog honom med sig? 


Jobbajobba

Blir att stanna kvar till kl 3 idag istället för att få sluta 11. Kändes drygt när man inte planerat det men vad gör man inte för lite extra pengar nästa månad. Bara 4 timmar extra så. Blir direkt hem för art slänga sig in i duschen och sen börja hinka öl. Det är ju ändå fredag! 


Känner mig = :(

Less på livet. Less på allt. Händer så mycket just nu samtidigt som det inte händer nått. Måste rycka upp mig lite. Tur att jag har min vapendragare på helgerna. Vet vad jag ska göra för tatuering nu. Har skickat in den så väntar bara på tid nu. Taggad som fan. För mig blir det ingen text som dom flesta gör som första tatuering. Kom inte alls på nån bra som jag vill läsa livet ut. Nu får vänta tills den blir gjord innan ni får se! Ha det gött. 

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0