Min helg

Fredagen var bra. Hade det väldigt trevligt hemma framför idol. Senare på kvällen vandrade jag och Amanda ner på perrongen och hade det riktigt bra. Blev dock en sen kväll. Lördagen blev det hotellet och där hade jag det super trevligt. Jag och Mimmi tar oss hem till slut och när vi kom hem så fortsatte vi lite med rosa pantern. Sen spårade min kväll ut när Mimmi for och en annan idiot kom hem till mig. Tänker inte gå in på detaljer. Är riktigt less på sånna människor som inte kan hantera sig själva eller sin ilska. 
Mår iaf bra själv och njuter av att vara på jobbet. Fredag är jag ledig och det känns hur skönt som helst. Vi hörs när vi hörs. 

Menar ingen speciell men skulle inte tveka på att ta en öl där! 

Halloween är skrämmande

Ja som många vet så krockade jag med en älg i fredags eftermiddag. Älgen dog på plats för jag bröt tydligen ryggen på den. Bilen klarade sig bättre än vad jag trodde och även jag med. Känns inte trovärdigt eftersom den dog typ direkt. Den låg bara på kanten av vägen. Oftast springer dom in i skogen. Självklart var jag helt förstörd och är det fortfarande men ändrade inte mina planer på grund utav det. For ut med mina vänner och försökte glömma hela situationen. Ont i höger axel och arm. Har inte förstått än hur jag slog i mig där för jag nockade då ratten men huvudet men det var ingen större fara. Tur att jag hade bälte måste jag säga! 
Idag känner jag mig helt utmattad och förstörd. Kunde ha gått så mycket värre. Att jag klarade mig så bra känns helt sjukt när det var på en 90 väg. Ängla vakt för andra gången under 2 månaders tid. Dom har även pratat om mig på radion imorse. 
Tänkte jag skulle bjuda på en bild som vi tog igår kväll. Ha en underbar lördag. Halloween

Slutar kl 11 idag så blir raka. Vägen hem och göra sig klar för kvällen. Ska åka till tväråbäck och få lite hjälp utav Towe med min outfit och smink sen är jag stort sätt redo för kvällen. Grymt taggad!! 
 
Hoppas att mitt smink hinner komma idag också som jag beställt. Om det inte hinner så gör det inget, det är inget som jag måste ha ikv men hade suttit fint. 
Nu kallar jobbet. Ha en grym helg allesammans. Det ska iaf jag ha! 


Jag hade lätt gått in där och köpt öl! 


sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0