livet leker!

Helgen har varit otroligt bra även fast jag har jobbat. lördagen blev det lite festligheter på hotellet. känner att min dag inte har startat på bästa sätt och + på det så ska jag jobba ikv. hade gärna varit ledig och fått få undan en massa hemma. hade vatten i hela köket igår.. 
ska försöka göra klart det sista nu i skolan så jag blir klar någon gång. vi hörs! 

21/5-13

igår efter jobeet blev det inte så mycket alls. träffade nå folk å snackade sen vandrade jag hem och spelade lite tv-spel. senare kom finaste hem och vi dog framför tvn innan jag slocknade. idag blir det hem efter den här lektioen pch slänga i sig lunch och sen göra klart det sista på samhälls. känner att jag börjar bli klar med skolan som skönt är. har bara svets kvar som jag behöver fokusera på. städa undan hemma och sen får jag besök utav moster. ska städa upp i kläd kammaren också för där har jag bara slängt in allt som jag inte använder just nu. ska bli skönt och få någon årdning på allt. längrat!! inte länge kvar nu heller tills jag kan änvända min efter längtade iphone som varit låst. ska börja bege mig hem nu, min mage ropar på hjälp. vi hörs! 
 

sommarsommarsommar

hade gärnat varit ledig idag ändå.. vädret är så otroligt bra! vill bara kunna va ute och bara få va i solen. 
har iallafall beställt min student klänning nu. blev tokig och va ute i allra sista minuten så det fick bli den här. ville egentligen ha en helt annan men den var svindyr och kände att jag lika gärna kunde ta en som vat billigare och få överleva denna månad. inte alls lika enkelt nu ju när man flyttat hem i från. inser att penger rinner en mellan fingrarna.  jag hoppas den kommer sitta bra på mig nu annars så är det rätt så kört för min del. inte länge kvar nu. 
 


i juni åker jag sebbe, johanna och rickard till stockholm i några dagar och sen hoppar vi på en tallinnkryssning! 
rätt så grymt va? 

vm guld gör mig lycklig.

jag är sämst på att skriva jag vet.. men min helg har varit kanon bra. fredagen bjöd på brännboll och fest på lilja. vi höll oss utomhus och det var riktigt skönt. lördagen så grillade jag hemma hos mina föräldar sen spelade vi klotter. tobbe och tc kom förbi och lirade med oss. vi drog till stan för att komma in kulturnatta och sen blev det raka vägen hem till mig och tog det mest bara lugnt. söndagen blev det fotboll med towe och sen blev jag bjuden på go maten på hotellet och sen blev det hockey vm med sebbe, alle och pirka. vädret var perfekt och min helg med. fanns bara vissa saker jag skulle vilja ha ändrat på. ikväll blir det jobb för min del och efter en sån här skön helg så kan jag jobba utan problem. vi hörs!  
 
Bild: Blev bjuden på go maten!Bild: Vi bara njuter!

14/5-13

min iphone dog igår så uppd. inte med några bilder på lägenheten. har tyvärr ingen laddare till den så måste fixa det. idag blir det att springa ner på affären och sen städa undan lite. troligen så kommer min kära kusin och ska se hur det ser ut i lägenheten. beöver bara få upp hyllorna sen kommer nog allt vara på plats. ska försöka fixa det idag. vi få även internet idag så det kommer bli grymt skönt. vi hörs snart!

måndag, släng dig i väggen.

förlåt för den dåliga uppd. men har tyvärr inge internet i lägenheten just nu. är iallfall super nöjd med den och saker och ting börjar komma på plats. har hyllor och gardiner kvar. ska även sätta tvn på vägen och självklart en tv i sovrummet för annars lär jag väl få se när dom spelar tv-spel på dagarna. igår blev det att fixa upp mina kläder så att allt det var på plats. fick besök av therese under dagen och sen kom några fler och umgicks. på kvällen kom sagali förbi och snackade lite och sen dog vi framför en skräckis med sebbe och erik. idag blir det skola hela dagen och sen jobb till halv 10. vill bara få helg så jag får soooova. känns som om jag inte gjort det på ett tag. lägger upp nå bilder senare ikv eller imorgon på lägenheten för er som inte fått se. vi hörs! 

hej trevliga fredag!

blev en kung onsdag med en massa skratt och lite galna saker hände. torsdagen blev en inne kväll framför hockeyn och nån grym serie. somnade gott och klev upp vid 8 för att bege mig till frissan. blev riktigt nöjd med håret. har gjort en massa ljusa slingor. nu väntar jag bara på att hyresvärden ska ringa så vi kan fara dit och skriva kontraktet. jobbar sen ikv till halv 10 och efter det blir det bara lugnt för min del. 
Tog några bilder från towes blogg. http://ooverandoout.blogg.se/ jag är sämst på att fota under kvällarna så. 
vi hörs! 


 
 
 
 
 

Tillbaka!

Efter allting så mår jag mer än bra nu. Kom från Vännäs 1 vecka och det behövdes verkligen. Fick spendera min kväll igår med min favorit som var efterlängtad.Tog mig ofrivilligt upp till skolan på morgonen och nu har jag landar hemma.
Resan har varit grym. Har helt klart en underbar klass. Hann med några studiebesök och en del grymma saker på kvällen. Blev ihjäl skrämd på gatan. Solen sken, skratt till fullo. Tar gärna om den resan igen!

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0