En grym helg!

i fredags så hängde jag, sebben, anton, erik, alle hos pirka och drack. över kom lampi och chillade med oss. senare mot kvällen drog vi över till nån fest som var på andra sidan vägen bara typ. skrattade mig igenom hela kvällen. blev efter fest hos pirka med grymt mycket folk och där vid 6 tiden så vandrade jag och sebben hem. 
Tänkte att jag kunde berätta här hur det egentligen ligger till om flytten lite mer. Det är inte säkert om vi får lägenheten eftersom hyresvärden skulle ringa upp mig och han ville träffa oss. tror inte att det ska vara nå problem men lägenheten är inte vår än och då kan jag inte heller garantera att vi får den. men vi hoppas på det iaf. nu ska jag slängai mig lite käk och vandra vidare mot jobbet! vi hörs. 

Händer mycket just nu!

I förrgår vart det att kolla på en super fin lägenhet och igår så ringde jag hyresvärden. Känns som om det här kommer att bli bra. Hoppas nu mer än allt att lägenheten inte går till nån annan. Var även den första som ringde så det borde gå.. Blir som jag säkert redan skrivit i nått annat inlägg att jag ska vara nykter i helgen men vi ser väl hur det blir :) kan ju faktiskt ta mig nått ikv så vore ju inte så dumt. Dax å göra sig klar inför skoldagen. Äntligen fredag och det njuter jag av!

OTH

Blev en massa oth igår kväll. gråter som ett litet barn av den serien. har precis suttit och kollat igen massa gamla bilder från förr. saknar det härliga gänger så grymt mycket. sena sommar nätter och allt galet som hände hela tiden. ta mig tillbaka! 
ska spendera lite tid med min fina häckla idag efter skolan och efter det blir det nog mer oth. kan inte sluta se nu när det är så galet spännande. 
kollar på studentklänningar nu också för det är ju inte alls länge kvar. taggad till tusen och hoppas på att det blir det bästa på länge. vi hörs!

lyckligare nu!

chill dag i skolan. blev bara två lektioner så vi fick sluta efter lunch redan. har sen träffat moa en stund och även amanda. blir att bränna lite fett nu och sen umgås med bästa. kan dagen bli mycket bättre? ska även försöka igen att sluta röka men vi får väl se hur det går. hoppas att amanda är ett stöd eftersom hon håller på att sluta så har ju ingen som drar med mig ut på rasterna då. finns ju då en nack del kvar.. jobbet. går inte att va där utan att få gå ut fem minuter nån gång. ska iaf börja med hemma och i skolan. ser sen vars det hela tar vägen. 

Nattklubb

Taggar till tusen på den här kvällen! Blir att jobba nu fram till 4 sen iväg till stallet och efter det korka upp och va lycklig. "Ikväll så skiter jag i allt";)

idag är det ingen bra dag, än.

blev ingen skola för mig idag pga jobb på hotellet. var sjukt mycket folk som kom på lunchen. ångesten jag pratade om igår har släppt helt. helgen får mer än gärna gå sakta och jag ska bara njuta av hur grymt det kommer vara på lördagen. men har lovat mig själv att kommande helgen ska bli en nykter helg för det har varit alldeles för mycket nu på slutet. konstant varje helg. bäst att ta tag i sitt liv och göra något vettigt av det. 
nu blir det bara att slänga i sig no middag och sen bege sig till stallet för att fara ut och lufta havre moppen lite(; hojj! 

länge sen sist.

ett tag sen jag skrev. har ingen ursäkt heller som man ofta har. min helg var kanon bra i övik. mycket hände och en massa skratt fick jag. såg på dansa pausa killarna och sen kom de vet du och körde några låtar. kvällen ägde och dog när en vakt kom och tog mig från mary can. nu var det ju inte så farligt som jag föreställde mig att det skulle vara. var bara en annan vakt som ville ha mitt nr.. hahaha. 
bakis som bara den på söndagen men spenderade inte kvällen hemma. blev en skräckis och självklart så dog jag som vanligt. somnade i tid men tog mig ändå inte upp till skolan så det blev sov morgon. sen dess har jag inte spenderat mina nätter hemma men vad gör det. känner hur ångesten smyger upp för varje dag som går. helgen närmar sig och jag känner att jag skulle mer än gärna bara spola förbi den. eller till och med hoppa över den. oron i magen tar över men försöker se allt positivt. sista helgen i april åker vi till tallin och på måndagen efter åker klassen till barcelona. kommer bli grymt kul!
Vi hörs snart(;

  
 

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0