studenten!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA! 
 
 

hade så jävla kul på studenten men kommer sakna min klass grymt mycket. nu har jag packat och gjort mig klar för en helg i tavelsjö. hoppas på bra väder nu så vi kan få vara ute och njuta. vi hörs när vi hörs! 

studenten, här kommer jag!

hatar inlägg utan bilder men har inga bilder att läga ut. har inte heller fått tillbaka min iphone så inga bilder blie tagna heller. känns sjukt tråkigt men vad göra? idag blir det utgång och hoppas på att kvällen blir bäst. vars jag riktigt tar vägen vet jag inte än. har druckit sen i fredags så tog en paus igår och fortsätter i dag. kommer aldrig att orka annars. nu blir det att se på en serie. vi hörs! 

söndag, jobbiga söndag

helgen har varit rätt så bra. blev inte att fara på nån yran men hade det ändå grymt i vännäs på fredagen men bra människor. gick hem tidigt och hade en liten man hos mig som höll mig sällskap medans sebbe jobbade på lördag morgon. vi åkte vidare till erik senare på eftermiddagen och grillade, badade bad tunna och bastade. allt blir så mycket bättre med bra människor omkring sig. idag har det varit en mindre bra dag men saker och ting löste sig fort. nu ska jag fortsätta se på pretty little liars. vi hörs! 

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0