pdol

i helgen följde jag med moa till piteå och vi hade seriöst en grym helg med en massa tokigheter. en kommer på cykel halv 7 på morgonen (1 mil att cykla) en annan lyckas med 2 tokigheter som inte kommer att nämnas här. hehe. 
men annars då? jag säger att jag mår bra och det gör jag. jag lever, har bra människor omkring mig och det är allt som behövs just nu. ska umgås lite med sagali idag och sen dra till brattby med ett skönt gäng och kolla runt lite. man skrämmer upp sig så jävla mycket men alltid lika kul. imorgon ska jag fara och kolla på en dubbel säng. behöver en till min lägenhet. inväntar min nya soffa men kan ju ta ett tag innan den kommer så ska fara och låna en gammal som står i stärkesmark till vidare. kanske inte så intressant att veta för er men.. har inget bättre att säga för just nu går mitt liv inte som planerat. men ska styra upp det och komma igång igen. vi hörs! 

 
Bild från pdol 
 


Kommentarer
Brudarnamus

Jätte fin blogg! Just nu har vi en frågestund på våran nya blogg,hoppas att du vill gå in och ställa en fråga eller fler så skulle vi bli glada!:)

2013-09-01 @ 19:12:52
URL: http://www.nattstad.se/Brudarnamus


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0