pdol

i helgen följde jag med moa till piteå och vi hade seriöst en grym helg med en massa tokigheter. en kommer på cykel halv 7 på morgonen (1 mil att cykla) en annan lyckas med 2 tokigheter som inte kommer att nämnas här. hehe. 
men annars då? jag säger att jag mår bra och det gör jag. jag lever, har bra människor omkring mig och det är allt som behövs just nu. ska umgås lite med sagali idag och sen dra till brattby med ett skönt gäng och kolla runt lite. man skrämmer upp sig så jävla mycket men alltid lika kul. imorgon ska jag fara och kolla på en dubbel säng. behöver en till min lägenhet. inväntar min nya soffa men kan ju ta ett tag innan den kommer så ska fara och låna en gammal som står i stärkesmark till vidare. kanske inte så intressant att veta för er men.. har inget bättre att säga för just nu går mitt liv inte som planerat. men ska styra upp det och komma igång igen. vi hörs! 

 
Bild från pdol 
 

Hej Sommar!

Har legat vid havet hela förmiddagen och nu gör vi oss redo för att gå ut och käka i övik. Lyckorus i kroppen och allt känns riktigt bra faktiskt. Oväntat men sant. Åker vidare imorgon natt till Piteå och ska parta där med bästa Moa. Får även en ny sambo inom kort. Fina Nathalie ska flytta in hos mig. Så jävla kung det kommer bli. Dog av skratt imorse när hon ringde och slänger ut sig "hann bara börja umgås med dig och direkt händer det nått. Är så jävla bakis idag." Haha.
Nu kallar duschen och sen upptäcka världen lite. Vi hörs när vi hörs!

dålig, jo tack jag vet!

har varit helt frånvaro här ifrån. förlåt för det. hare iaf haft jobb vecka men det som är så skönt är att det har inte varit något jobb så har gått hemma hela veckan med lön. ja, väldigt skönt! nu har jag en veckas semester som ska bli otroligt skönt. 
saknar min finaste tjej som flyttat till gällivare. tycker du ska komma hem.. lyssnar på 2 låtar som får mig att tänka på dig/oss när vi satt i skolan och hade våra prat stunder och sa "aldrig mer" men vad hände? haha.
älskar och saknar dig amanda!  
 
 

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0