Från M till S

Blev säng liggandes idag med. Ganska less kan jag lova er. Men imorgon ska jag palla mig till skolan om jag får ut min penicillin bara. Bil halv 6 ska jag förbi Eva och sy in min fest klänning. Tig storlek M men den är alldeles för stor runt midjan så det blir att sy in den en del. Sen vidare till Micke och lira lite gitarr. Vi hörs!

I miss the old you

Varit hemma hela dagen idag pga, har inte kunnat sova för har fått nån galen hosta som aldrig slutar jävlas med mig. måste iaf iväg till skolan imorgon för jag kan inte svika min kära vän amanda. ska ta mig en promenad till stallet och hoppas på att jag över lever. känner att jag inte har något vettigt att skriva just nu så återkommer väl. 

och jag är hellre svart eller vitt än grå, för då vet man i alla fall vad man vill

Jag tittar ut genom fönstret. Det kolsvarta januarimörkret stirrar tillbaka på mig med ett lika intetsägande utryck som mitt eget. 
Jag vänder blicken mot dataskärmen och det tomma dokumentet. Det står inga ord på det vita A4 pappret. Det tittar stint tillbaka på mig som om det vita, tomma och tysta, undrar vad jag tänker på. Jag biter mig i läppen och undrar vad jag ska svara.

Han brukade säga att jag var "svart eller vitt". Jag kände mig alltid förnärmad när han sa så. Som om jag var krävande och svårhanterlig. 
"Det är svart och vitt och där emellan är jag – lika grå och matt som jag känner mig." skriver jag och vägrar att ge några namn eller anledningar. 

Och kanske borde jag ha avslutat med "Och jag är hellre svart eller vitt än grå, för då vet man i alla fall vad man vill"

Söndag, jobbiga söndag

Blev en lyckad kväll igår. God mat och bra musik! Känner dock att denna dag inte alls var mycket bättre. Det tar på en efter två dagars. Blev iaf pizza med Amanda Jakke och sebben så det gjorde väl dagen lite bättre. Har hunnit träffat världens bästa Jonas idag också. Ska fara förbi Amanda på en stund och efter det blire hem och trycka lite go saker till en film. Vi hörs när vi hörs!

Krogen!

grymt härlig dag det har varit! vakna upp med en favorit, gick till skolan och hade svets hela dagen. Thomas, våran lärare sa att om vi jobbar in halv 2 rasten så slutar vi kl 2 för dagen. det slutade med att vi fick fara vid halv 2 redan. nu ska jag dra mig till stallet och sen göra mig klar inför kvällen. känns som om det här kommer att bli en toppen kväll och även imorgon! 

Nästa helg blir det iaf 50 års fest för pappa. kommer bli hur bra som helst tror jag. hela släkten är bjuden ink. hans vänner, min kavaljer och min kära systers.
har beställt en ny klänning inför det också. sjukt snygg eller vad tycker ni? (:
 

länge sen hörru!

Var väl länge sen jag skrev men kände att jag var tvungen att leva livet och komma tillbaka för att ha något att berätta om. mycket har hänt just nu och kan iaf säga att jag som människa klarar utav att leva med mig själv och älskar det. jag gjorde helt klart rätt val i livet. ångrar inte en grej längre. ibland så behöver man byta spår efter att ha nött i ett och samma. har iaf med mig världens finaste vänner. kunde inte ha fått det bättre. jag lovade i förra inlägget att lägga in nyår bilderna men jag tror nog att många utav er redan har sett dom på fb. bjuder på nån därifrån för dom dagarna var helt otroliga! 

.

har varit sämst på att skriva men har inte riktigt haft tid. åkte till fjällen över nyår och hade det så sjukt roligt. skoter och fylla stod på listan. bästa nyåret jag varit med om. fick besök av ambulansen så där 5 på morgonen.. dom fick då åka där ifrån med ett gott skratt som tur var. 
en massa dans, raketer och sjukt mycket skratt. 
avslutade förra året på bästa sätt och börjar det nya året på ett mindre bra sätt. men då kan det ju bara bli bättre. 

Bilder kommer snart så fort jag får dom utav amanda som fick bli våran fotograf. bjuder ist på ett par sanna ord. 

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0