Sämst ålder men vad gör man?

Det ända som är bra med 19 är att i januari kan jag gå på Olles ist för five. Men det är ju som ett jävla bra tag kvar tills de. Min födelsedag har iaf varit kanon och det blev bara bättre senare mot kvällen. Somnade gott iaf. Till helgen blir det five och jag ber om en kung kväll och rätt folk. Hörs!

musik som spelas hela dagarna!

eftersom jag har en liten svacka i livet just nu så har jag inget roligt att berätta. spenderar mest tid i stallet efter skolan och sen sover jag bort några timmar. hängt i sebbes garage men folk som gjort mig på bra humör och även träffat någon oväntad person. blanade känslor där men kul och träffas igen. sist var väl på krogen skulle jag tro. tänkte jag kunde göra en lista av musik som går igenom mina öron dag ut och dag in. hoppas ni hittar något bra!


1. Rock the boat (feat. pitbull, Dragonfly & Fatman Scoop) 
2. Mad world - edit mix 
3. Warning shot - MGK, Cassie 
4. I don´t love you anymore - Quierboys 
5. uncover - Zara Larsson 
6. Gungar fram - (feat. Nääk & Kaliffa) 
 
 

du pratar sällan om vad du tänker

"Du pratar sällan om vad du tänker" säger han och orden kryper fram mellan de vita lakanen och når mig.
De slingrar sig slugt runt mig, precis som täcket jag ligger invirad i. Jag kan inte fly och sanningen tar tag i mig.
Jag förbannar mig själv flera gånger om och sluter ögonen. 
"Jag blir bara så ledsen, för jag ser hur du skjuter dig själv i fötterna" sa någon en gång till mig. Och ännu en gång känner jag hur kulorna träffar mina fötter i hopp om att fälla mig.

fredag, ljuvliga fredag!

Igår kväll blev det häng på sega med madde Moa och Amanda. Moa for iväg på egna äventyr och Granholm och höll oss sällskap. Senare fick jag skjuts utav honom till sebben där även pirka var. Blev nån nhl match sen så avslutade vi kvällen i sängen framför en serie. Ikväll ska jag nog umgås med madde och se på när grabbarna tar sig nån öl. Blir nyktert för mig ikv eftersom jag ska ut imorgon. Hare bra!

äventyr

blev häng i garaget med keltu och sen bar det iväg mot stan. hämtade upp amanda och for ut och åkte lite bil och hade det trevligt. som avslut blev det mat på max. fina keltu skjutade sen hem mig så jag fick hämta smink och kläder för att jag skulle spendera resten av kvällen/natten borta. var kanske min tur att fara dit för vi brukar annars alltid vara hos mig men nu blev det ändring på det. tog mig iaf upp i tid till skolan. brukar alltid bli sen men inte idag. 
min kväll var nyss oplanerd men ett sms ändrade på det. vi hörs senare

om man aldrig förlåter någon så kommer man aldrig ha någon kvar

sitter i skolan just nu och ska egentligen skriva om vattenkraft men stötte på motgång så jag hamnade här ist. finaste towe ska hjälpa mig att snygga till bloggen lite så snart kommer den att vara trevligare att besöka. på tal om bloggen så har jag mer besökare än aldrig förr, fortsätt så!
-
är förövrigt världens lyckligaste tjejen nu. slipper köpa något gym kort och slipper gymma ihop med okänt folk. vi ska få ett gym nere i källaren med nya maskiner och annat. behöver bara köpa nyckeln för 150kr så får jag gymma där när jag vill så länge jag bor på området, eller mina föräldrar vill säga. så jävla grymt! längtar som en took! 
ska börja dra mig här ifrån och slänga i mig lite lunch, senare bär det av mot staden med klassen. vi hörs! 


Woops

Inlägget innan ska egentligen varit sen i torsdags men jag lyckades publicera den idag ist. Min helg har varit super bra. Fredag häng med brudarna sen kom min favorit hem till mig. Lördagen blev det 50 års fest som var riktigt rolig! Söndagen blev det pizza och mys med bästa. Förutom att bilen stannade vid brån.. Less tjej var jag då. Idag blir det jobb, inte taggad men vad gör man inte.. Vi hörs!

Mys

Fick sällskap igår kväll efter att han slutat jobbet. Blev en film som heter flight. Riktigt bra! Fick även sova som en Gud som jag inte gjort på riktigt länge. Haft så ont i ryggen och nacken men efter lite massage och penicillin så somnade jag direkt. Idag blir det att fara förbi Amanda och sen är kvällen ganska oplanerad. Ska ta det så lugnt som möjligt så jag blir frisk tills på lördag. Övrigt så är jag världens lyckligaste tjej men världens finaste människor runt omkring mig. Hare bra för det har jag!

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0