1 vecka kvar!

Snart jul och inga julklappar köpta än men det blir av på fredag. Helgen har varit helt okej för min del. Söndagen var jag väl lite knäckt men det får man ta. Ikv blir det att jobba som ungefär resten av veckan. Behöver pengarna om det ska bli några julklappar:)

En bild från helgen!

Känns tomt

Helt ensam på teorin idag.. Är typ inga i skolan och dom få som är det håller på att bygga upp ett ställ så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra något vettigt. Hat tagit på mig att jobba ikv för att få ihop lite extra pengar. Det behövs verkligen! Måste köpa julklappar och även ha kvar pengar till nyår då jag och en massa härliga människor sticker till fjällen;) så grymt!!!

jobbet väntar!

hela min familj åkte för ett tag sen till övik för att spendera natten där. suger att jag precis skulle ha jobbar helg för det är så förbannat roligt där. jobbar till kl10 idag så det blir väl raka vägen hem och mysa med hunden som fick stanna hemma med mig. känner att gårdagen inte blev som tänkt eller förväntat men vafan, jag lever bara en gång. bjuder på en grym låt som spelas varje dag nu. hare!

Fredag!

Slutar vid halv 2 idag. Riktigt skönt! Ska jobba ikv på hotellet till kl 10 sen så ska jag hem och bara ta det lugnt. Börjar egentligen inte förs kl 3 på lördag men är rätt så skönt att bara lägga sig framför en film och ta det lugnt. Ska bli roligt med att få va på hotellet ikv och imorgon ist för frasses. Man blir riktigt less på att göra samma sak hela tiden.
Nä nu ska jag svetsa lite innan jag får gå hem(:

Va ute och gick med min frukt igår<3

Jul!

Som alla andra år så har jag inte riktigt fått den där jul känslan riktigt än. Brukar komma när julgranen står på plats paketen är inhandlade. Längtar så mycket efter julen. Våran familj och släkt har ju väldens mysigaste jul. Spela spel och umgås. Julklapps utdelning och små tjejerna som får träffa tomten. Vilken känsla!
Igår låg jag och såg mysteriet på greveholm. Världens bästa julkalendern någonsin! Idag blir det en tur med häckla och sen bara mys hemma. Om jag inte får något bättre för mig vill säga. Bjuder på några bilder från skolan. Vi hörs!

Onsdag!

Mitt huvud går på hög varv.. Tror jag tänker alldeles för mycket. Va en som sa till mig, gör det du vill och inte det alla andra vill. Du kan inte alltid göra dina val efter andra.
Men ibland så känns det som om det inte går, måste göra det som är bäst för andra och inte bara för mig själv.
Det är då bara lugnt i skolan nu iaf. Vi har svets nu till kl 3 efter skolan blir det bara lugnt för mig del iaf. Gå till stallet och sen softa framför oth. Alltså en normal onsdag för min del. Cya!

Helgen

Min helg har varit lite kaos så där. Inget dåligt. Blev två dagars och för min del så var det bra. Förutom att man blir lite knäckt men det äre värt! Nykter fram till jul. Det låter lovande för min del. Måste inhandla julklappar istället för att roa mig. Nyår är inte helt bestämt för min del än men planer har jag. Nu blir det bara att slänga i sig lite mat och fara på jobbet. Vi hörs!

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0