9 April 2013

fick sluta vid lunch idag som var riktigt skönt. gick ner till sebastian en stund och såg på nån serie innan han skulle vidare till jobbet. tog mig en härligt promenad senare och gick hem till syster och pratade lite. alldeles nyss så ringde en tjej som pratade engelska och ville komma och kolla på häckla. jag som är skit dålig på engelska klarade ändå av att få henne och förstå mig via telefon. haha men jag lät nog ganska rolig där ibland.. "eeh, aahh, ehh" tänker medans ut hur jag ska förklara för henne vars hästen står och hur hon är. 
hon skulle iaf smsa mig när hon slutar jobbet så skulle vi träffas. 
känns så himla skönt om det är en vettig människa så jag får iväg henne. helst innan sommarern och det vore suveränt om det blev innan barcelona. 
 
 
imorgon går jag då i skolan sista dagen för veckan som jag tjatat om här. det var nån mil ifrån hemavan vi skulle. vad det exakta stället heter kommer jag inte ihåg. känner att jag har sjukt roliga grejer framför mig. fjällen över en helg, barcelona en heeeel vecka och flyttar 10 maj. just nu är mitt liv på topp och ett stort leende på läpparna har jag. 
 
 
Fina människor det där! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sofiabjoerk.blogg.se

En blogg om mitt liv och hur jag lever det

RSS 2.0